2013. október 23., szerda

29.rész

Elnézést, elnézést, elnézést!! Tényleg nagyon sajnálom, hogy hétvégén nem hoztam olvasni valót, de most itt a friss! Jó olvasást,
Rose X

Olívia szemszöge

 Reggel Niall volt az ébresztőm. A vállamnál fogva ráncigált és közben a nevemet ismételte egymás után.
 - Olívia! Olívia! Kelj már föl! Oli!
 Morogtam egy sort és közben próbáltam magamról lerázni a kezeit, de túl erős volt a szorítása.
 - Oli, valamit mutatni szeretnénk neked! - ébresztgettet tovább.
 - Jó-jó, majd később! - tartottam csukva a szememet.
 - Csikizd meg! - hallottam Zayn hangját.
 - Mégis hogyan? - Niall kérdezte és hangjában egy kis felháborodás is volt.
 - Ott a lyuk az oldalán! - Louis világosította föl.
 Mikor meg hallottam azt az egy szót egyből kinyitott szemekkel ültem az ágyamon és közben mondtam is, hogy 'Ébren vagyok!', de evvel a produkciómmal sikeresen lefejeltem Niallt.
 Mind a ketten sziszegni kezdtünk a fájdalom miatt és a friss érzékeny területhez kaptunk.
 - Na jó, most már tényleg fent vagyok! - fogtam a sajgó fejemet. - Mi olyan sürgős, hogy nem tudtátok megvárni azt amíg felkeljek? - szálltam ki az ágyból.
 - Ezt nézd! - mutatott a gépem képernyőjére Liam.
 - Hogyan kapcsoltátok be? - lepődtem meg hisz le van jelszavazva.
 - Anyukád beírta a jelszót, de most nem ez a lényeg! Nézd inkább a cikket! - mutogatott Louis.
 De jó, cserélhetem le valami újra! Nagyot sóhajtva lehajoltam az asztalhoz és rávettem magamat, hogy elolvassam a szalag címet.

 "Taylor Swift és Harry Styles románcának vége?"

Több se kellet, egyből felálltam és menekülni próbáltam a gépem elől, pontosabban a cikk elől.
 - Nem, nem! Olívia olvasd el! - utasított Liam.
 - De nem érdekel! - néztem fel rá.
 - Szinte csak a címet olvastad el, abból még semmi sem derül ki! - Zayn győzködött.
 - A címben benne van a lényeg! Szakítottak és? - tettem szét a két kezem.
 - Olvas tovább és rájössz! - fordított vissza Louis a gép felé.
 Nagyot sóhajtottam, majd tovább folytattam az olvasást.

 A friss párosunk (Taylor és Harry) románca véget ért? Taylor egyedül látták haza menni Virgin-szigetekről nem éppen a legjobb kedvében. A románc végét azt is bizonyítja, hogy a szállásukon törött tárgyakat találtak miután Harry kihívta a takarítókat és ezek után a bárban töltötte a nap maradék részét. Ma reggel ő is elhagyta a szigetet, de Anglia helyet Sir Richard Branson magánszigetén ért földet. Szemtanúk szerint Harry ott is helyett talált a bárpult mellett és jelen percekben is ott tölti idejét.

 Taylor szóvivője már megerősítette, hogy a kapcsolatnak vége, de kitudja mit hozz a jövő?

 

 Mikor kiegyenesedtem egyből a telefonomra kaptam a tekintetemet. Szóval Harry ezért akart tegnap beszélni velem és a második üzenete pedig már azért volt értelmetlen, mert teljesen lerészegedett. Döbbenten néztem a tárgyat ami épp rezegni kezdett. Egy pillanatra megfagyott bennem a vér, mert lehet hogy ő hív, de mikor Niall oda adta a kezembe, megnyugodtam, bár még mindig gyorsabban vert a szívem, mint ahogyan kelet volna neki.
 - Szia! - vettem föl a telefont.
 - Szia kicsim! Minden rendben, hogy vagy? - kérdezte apa.
 - Öhm jól, csak nem rég keltem és még kicsit kómás vagyok! - próbáltam lerázni.
 - Ó, én keltettelek? Sajnálom csak most van egy kis szabadidőm beszélgetni és gondoltam felhívlak.
 - Nem, nem keltettél csak tényleg pár perce keltem.
 - Gépezel? - kérdezte.
 - Hát, végül is igen. - jutott eszembe a cikk.
 - Akkor ne zavarjalak? - húzta az időt.
 - Majd később hívj vissza oké? - nem akartam lerázni, de ez most pont nem az az időpont volt amikor traccspartizhatunk volna.
 - Oké este felé hívlak. Szia és hiányzol!
 - Te is nekem szia! - gyorsan kinyomtam a telefont.
Visszafordultam Niallék felé akik még mindig a gép előtt álldogáltak. Épp mikor mögéjük értem már toltak is a gép elé. Jaj, egy újabb cikk.
 - Ezt is olvasd el! - utasított Zayn.
 A következő cikkben is róluk volt szó amiben már megerősítették, hogy a románcnak tényleg vége. Harryről is volt pár szó, hogy most épp az egyik bárt fogyasztja éppen ki és közben valami lányról beszél, biztos látott valakit a szigeten és azért szakítottak! A cikk olvasását az újabb telefon csörgés zavarta meg.
 Harry neve villogott a képernyőn. A telefont eldobtam az asztalra, mintha valami fertőző dolog lenne. A srácok meglepődve néztek rám és mikor látták, hogy leakarom tenni Louis elvette onnan és felvette.
 - Szia Harry.
 - Lou? - hallottam meg a hangját amitől már majdnem összeestem. - Olívia hol van? - nem volt magánál, biztos a sok pia.
 - Itt van mellettem. - válaszolt neki.
 Gyorsan megfordultam és próbáltam valahogyan elmutogatni neki, hogy 'Nem, ez nem igaz, tagad le!'. De Louis nem tett az ügy érdekében, inkább tovább feszítette a húrt nálam.
 - Nagyon akar veled beszélni, adjam?
 'Nem valószínűleg azért hívott engem, mert az anyukájával akar beszélni!' - gondolkodtam. Próbáltam elmenekülni, de Liam lefogott és ott tartott a telefon közelében. Louis kihangosította a készüléket és beszédre késztetett. A fejemet rázni kezdtem tiltakozás képen.
 - Haló! - szólt bele Harry és az 'ó' egy kicsit elhúzta.
 Eszembe jutott amikor én hívtam őt, de nem mertem beleszólni a készülékbe, mert attól féltem, hogy nem ő az, pedig ő volt.
 - Olívia?! Oli? - itt is elhúzta az 'i'-t.
 Próbáltam ellenállni a kísértésnek, de nem sikerült.
 - Ha ilyen állapotban vagy nem beszélek veled! - jött ki a számon.
 A srácok csak összehúzott szemöldökkel néztek rám, hogy mégis hogy mondhattam ilyet neki.
 - Hiányzott a hangod! - nem törődött kijelentésemmel.
 Próbáltam ismét szabadulni, de nem ment, Liam túl erős.
 - De most komolyan srácok! - próbáltam szabadulni. - Ha most mégis beszélni próbálnék vele másnap már úgy se emlékezne rá, mert annyira részeg, hogy szerintem az előző percekre sem emlékszik! - adtam ki mindent magamból és közben nem törődtem a vonal túlvégén lévő személlyel. - Sajnálom Harry, de ha beszélni akarsz velem akkor józanon és szemtől szembe, nem pedig telefonon.
 A srácok annyira ledöbbentek, vagy talán megértettek, hogy Liam elengedett én pedig végre kiszabadultam a fogságából.
 - Most ha megbocsájtotok, fogy a pénzem. - kikaptam Louis kezéből a telefonomat és befejeztem a hívást. - Lementem enni. - hagytam ott őket.
 - Én mondtam hogy először enni kéne hagyni! - hallottam Niallt még a lépcső fordulóból.
 Isten igazából nem a kaján múlt volna ez az egész. Szerintem teljesen igazam volt abban, hogy ez nem telefon téma és ha komolyan akar velem beszélni Harry akkor nem részegen fogja azt megtenni. Srácokkal most meg nem tudom mi van, mintha szívtak volna valamit!
 Lent anya melegszendviccsel készült nekünk, szerencsére mikor oda értem pont kész volt a finomság.
 - Jó reggelt! A fiúk hol vannak? - kereste a szemével őket.
 - Még fönt, szerintem hamarosan lejönnek ők is. - vettem el egyet a tányéromra.
 A finomság mellé paradicsomot és uborkát is ettem hiszen így volt tökéletes. Én a ketchupot nem szeretem, se a majonézt és még a mustárt se, ja igen vannak fura dolgaim. Hamarosan Niall is megjelent és utána a többi fiú is. Próbáltam kerülni a szemkontaktust az előbbi tettük miatt, így nem láttam ki foglal helyet a mellettem lévő széken. A szótlan reggeli után fölmentem a szobába és az ágyam szélén helyet foglalva gondolkodni kezdtem.
 Nem vagyok boldog. Lehet hogy Harry és Taylor szakítottak, de ettől még nem oldódtak meg a dolgok. Harry attól még számomra ugyan olyan fiú aki ha meglát egy neki tetsző lány utána megy és megszerzi és ez ugyan így történik a következő lánnyal is, nem törődik az előzővel csak szépen lecseréli és számára megy tovább az élet, míg az előző lány utána sírdogál és keres új értelmet az életének. Ha pedig az egyik ilyen 'szerencsés' lány nem óhajt Harry legújabb barátnőjének lenni, a fiú nem totojázik, keress tovább míg nem lel valami újra. Sajnos nem értem, hogy ez számára miért okoz boldogságot, hisz hogyha már arra nem gondol, hogy az a szegény lány az össze szavát elhitte - amit ő csak felelőtlenül ejtett ki az ajkai közt -, legalább arra gondolna, hogy evvel végül is nem ér el semmit, de semmit! Nem tudja meg mi az amikor mind a ketten kimutatják a másiknak, hogy őt tényleg szeretem és vigyázok rá addig amíg az idő el nem veszi tőlem, vagy még akár azon is túl, hogy milyen érzés amikor megtalálod az igaz szerelmet és végre nem érzed magadat elveszettnek a nagy világ hisz megtaláltad az akit mindig is neked lett teremtve, a nagy Ő-t. Akinek mindig önmagamat adhatom és nem kel féljek attól, hogy elutasít amiért én más vagyok.
 Igen, már többször elgondolkoztam ezen az egészen és nem csak Harry miatt. Ahogy az utcán sétálok és látom ahogy a szerelmes párok egymáshoz bújva élvezik az együtt töltött pillanatokat és másra nem gondolva keresnek újakat, vagy amikor az esőben állva lehelnek egymás ajkára őszintébbnél őszintébb csókokat, vagy amikor csak egymás szemébe néznek és megtalálják a teljes harmóniát, a megnyugvást, valahogy rám jön ez a hiány érzett és ezen kezdek el gondolkodni egymagamban.
 Harryben én is reménykedtem, reménykedtem hogy majd megkaphatom tőle ezt a hiányt, de mindig is ott számomra a félelem ami visszataszított ettől. Féltem a megbánástól, a megalázástól, a csalódástól és a felejtéstől, szerencsére nem hiába.
 A gondolataim közül Zayn zavart meg ahogy leült mellém és az egyik kezét a combomra helyezte. Felegyenesedtem, hogy szemébe tudjak nézni és mikor megláttam mogyoróbarna szemeit lehetett benne látni azt a fényt amit semmivel nem lehet összetéveszteni, amit Perrie hozott elő neki. Szemeiben nem csak ezt lehetett felfedezni, hanem a megbánást is és egy kis sajnálatot is.
 Kérdőn néztem rá és fel nem tett kérdésemre választ is kaptam.
 - Valamit el kel hogy mondjak, de kérlek ne haragudj meg rám.
 - Mond csak bármi legyen. - fordultam jobban felé.
 - Tudod mielőtt Harry és Taylor összejöttek volna - nevek hallatán elment a kedvem a beszélgetéstől, de a téma ellenére minden erőmet összeszedtem és próbáltam rá figyelni. - először Taylor engem vett célba.
 - Ezt hogy érted? - vontam fel szemöldökeimet és próbáltam visszajátszani az előbb elhangzottakat. 'Taylor engem vett célba.' - Már mint úgy? - a megvilágosodás sokkjában értelmesebb mondat nem csúszott ki a számon.
 Bólintott egyet válaszul és folytatta a történetét.
 - Szerencsére hamar felfogta, hogy nekem számomra nincs fontosabb személy a barátnőmnél, így a következő emberhez ment aki épp Harry volt. - szóval nem csak a fiúk lehetnek ilyenek.
 - És miért nem szóltál Harrynek erről? - kérdeztem tőle mivel sajnálni kezdtem a fiút.
 - Próbáltam, de Harryvel nem lehetett beszélni. - rázta a fejét jobbra-balra visszaemlékezve az egészre.
 - És most már tudja? - félve kérdeztem meg tőle.
 - Nem, de szerintem nem is fogom elmondani neki, csak magát hibáztatná ahogy most is teszi és..- nem bírta befejezni, Niall rontott be.
 - Ó gyerekek én tele ettem magamat evvel a finom meleg szendviccsel! - helyezte kezeit a hasára és elballagott a gurulós székemig ahol helyett is foglalt. - Miről maradtam le? - nézett ránk megújult erővel.
 Nem szóltam semmit inkább Zaynre hagytam a válasz adást.
 - Erről-arról. - intézte el egyszerű válasszal.
 - Na és ma mit csinálunk? - csillantak fel Niall szemei.
 - Pakolnunk kel, de utána bármit. - állt föl Zayn és a bőröndje felé vette az irányt.
 Niall öröm kedve elszállt a pakolás hallatán, de szemei hamar felcsillantak.
 - Utána menjünk le a Wii-vel játszani! - pattant ki a székből.
 - Rendben! Amíg ti pakoltok én összeszedem magamat és utána ha mindenki végzett mehetünk játszani! - én is felugrottam a helyemről és a szekrényemből kiválasztva valami kényelmeset indultam meg a fürdő szobába.

8 megjegyzés:

 1. Hoppá hoppá mik derültek ki a végén.:o Imádtam a részt, siess a következővel!♥
  April xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hoppá, hoppá!:D
   Hát igen, volt egy kis meglepetés!:DD Köszönöm szépen!<3 Ha minden igaz hétvégén érkezik!:))
   Rose X

   Törlés
 2. Imádom! *__* Remélem gyorsan jön a kövi!!! Olyan jó lenne ha Oli megtalálná a szerelmet...<3 Xx C.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!:D
   Ááá örülök, hogy tetszik!:DD Sietek vele ahogy tudok!;) Hát majd meglátjuk mit hozz a jövő Oli számára...:D
   Rose X

   Törlés
 3. Szia, nagyon jó rész lett és nagyon várom a folytatást. Siess vele!
  U.I.: Nézz be hozzám. http://appearances-aredeceiving.blogspot.ro/2013/10/first-award.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!:D
   Köszönöm, köszönök mindent!:DDDD Hát siettek vele ahogy tudok!;)
   Rose X

   Törlés
 4. Szia,nagyon jó lett...még mik ki nem derülnek a végére.Most majd szétizgulom magam, hogy mi fogtörténni,siess a következő résszel,Várom!
  Adrii

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!:DD
   Juj hát köszönöm szépen!:DD Annyira aranyos vagy!:DDD Hát siettek ahogy tudok!;)
   Rose X

   Törlés